over ons

over ons

Studio Dependance is gevestigd in de Vismarktstraat, wat direct grenst aan de gezellige Havermarkt. Er is altijd wat te doen bij Studio Dependance. Zo kan je bij ons terecht voor een bakje koffie met een lekker borreltje van het huis, maar ook voor een heerlijke lunch of diner, of om gezellig te borrelen of te stappen in het weekend!

Na 22:00 uur veranderen we namelijk van restaurant naar café. Dan worden de tafels weggehaald, de lichten gedimd en zetten onze resident DJ’s de tent uiteindelijk op zijn kop! Heb je iets te vieren, zoals een vrijgezellenuitje of personeelsfeest? Neem dan eens contact met ons op. Je kan namelijk bij ons terecht voor een gezellige cocktailworkshop of high-beer, wat overigens ook in combinatie met een diner mogelijk is!

Bij ons is altijd wat te doen!

geschiedenis

Studio Dependance bestaat al sinds 2005 en er is sindsdien veel gefeest en georganiseerd bij ons. Benieuwd naar onze geschiedenis en foto’s uit de oude doos?

geschiedenis
vacatures

Vacatures

Heb jij altijd al graag bij Studio Dependance willen werken? Dan is dit je kans! Wij zijn namelijk op zoek naar echte horeca pareltjes die ons team komen versterken.

Zaalhuur

Wil jij graag een tof feestje organiseren of zoek je een locatie voor een speciale gelegenheid? Misschien kunnen wij je dan wel verder helpen! Bij ons kun je namelijk ook verschillende arrangementen boeken voor een gezellig avondje uit.

zaalhuur
sfeer impressie

sfeer impressie

Altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe Studio Dependance er uit ziet? Bekijk dan eens onze sfeerimpressie of kom gewoon gezellig langs!