geschiedenis

Wist je dat Studio Dependance al sinds 2005 bestaat? Daarvoor was het De Toren, en al sinds 1965 heeft de Havermarkt meer vorm gekregen. Sinds de opening van Studio Dependance in 2005, is er al veel georganiseerd en afgefeest!


Zo bestaan de Jongens van Je Weet Wel ook al meer dan 10-jaar bij Studio Dependance! In 2007 zijn wij namelijk begonnen met de gezellige live muziek op dinsdag- en zondagavond. Om dit 10-jarig jubileum te vieren, is er uiteraard een groots – XXL – feest geweest in 2017.

de start van Studio Dependance

Maar naast de Jongens van Je Weet Wel, hebben wij nog veel meer andere feestjes en avonden georganiseerd. Wat denk je van de Comedynights, welke vroeger werden georganiseerd bij ons binnen. Daarnaast kun je al vanaf 2007 bij ons workshops volgen en hebben wij al enige tijd heel veel verschillende soorten speciaalbier.


In 2008 heeft Stappen & Shoppen nog een mooi interview met ons opgenomen. Waarin Jeroen Herschbach alles uitlegt over het concept van Studio Dependance en wat er allemaal bij ons te doen is!

Koninklijk bezoek

Wist je dat wij in 2012 zelfs Koninklijk bezoek hebben gehad? Koning Willem-Alexander kwam toen langs op de Havermarkt! Dat was een bijzonder moment in onze geschiedenis.


Uiteraard is er nog steeds veel te beleven bij Studio Dependance en is inmiddels alles een stuk digitaler geworden dan vroeger… ben je benieuwd naar wat we nu allemaal uitspoken? Volg ons dan op de socials of bekijk onze evenementen!