Bierkaart

Bierkaart

Benieuwd naar wat wij allemaal op onze bierkaart hebben staan? Wij bieden verschillende speciaalbieren aan, maar organiseren daarnaast ook speciaalbieravonden en bierproeverijen. Naast onze vaste kaart hebben wij ook elke maand een andere brouwerij, zo kun je elke keer weer genieten van een ander biertje.

Speciaalbier

Naast een standaard biertje, bieden wij ook veel verschillende speciaalbieren aan. Zo hebben wij een speciaalbierkaart, een wisseltap en een buitenom de kaart-kaart. Zo kun je elke dag van de week wel genieten van een ander speciaalbiertje.  

The best beer is an open beer

Speciaalbieravond XXL

Elke eerste maandag van de maand organiseren wij de Speciaalbieravond XXL. Tijdens deze avond wordt ons bier-assortiment uitgebreid met nieuwe verrassende speciaalbieren. Elke maand weer van een andere brouwerij.

Benieuwd naar de brouwerij voor komende maand? 

 

Speciaalbier
high beer

High beer

Zin om lekker bij te kletsen met je vrienden onder het genot van diverse heerlijke bieren en lekkere borrelhapjes? Dat kan tijdens onze high beer. Uiteraard worden er tijdens de high beer ook lekkere hapjes geserveerd, welke natuurlijk aansluiten op de bieren die je op dat moment aan het proeven bent.

 

Bier belevenis

Heb je altijd al wat meer willen weten van het brouwproces of wil je de rijke geschiedenis van bier nader bestuderen? Dat kan tijdens onze bier belevenis! Met een knipoog neemt onze bierkenner je met alle liefde mee in een reis door de tijd, met bier als rode draad.

 

Speciaalbieravond XXL