Feest

Arrangementen

Bij Studio Dependance hebben wij de verschillende onderstaande arrangementen waar je uit kunt kiezen. Maar daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om in samenwerking met ons jouw perfecte dag of avond samen te stellen. Ons team aan creatievelingen en regelneven gaan graag samen met jou aan de slag!

Bij ons is altijd wat te doen!

High beer

Zin om lekker bij te kletsen met je vrienden onder het genot van diverse heerlijke bieren en lekkere borrelhapjes? Dat kan tijdens onze high beer. In plaats van de traditionele high tea, bieden wij een high beer aan. 

Tijdens de high beer krijg je vier glazen bier van ongeveer 20cl geserveerd. Tijdens de bieren word je getrakteerd op een kaasplankje, een heerlijke bittergarnituur en smakelijke kipvleugeltjes, allemaal bijpassend bij de verschillende bieren. Dit arrangement kan ook bijvoorbeeld i.c.m. een diner geboekt worden.

high beer
Workshops, feesten, diners...

Cocktail workshop

Wil je een keer wat anders voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of avondje uit? Of heb je de cocktailkaart gezien en wil je hier meer over weten? Dan biedt onze cocktail workshop verzorgd door Coco, The Cocktail Company de uitkomst.

In 2 uur tijd leer jij, samen met jouw gezelschap de fijne kneepjes van het cocktail-vak. Je krijgt een kijkje achter de schermen van de deskundige bartenders en leert ook nog iets over de geschiedenis.

Cocktailworkshop
Vrijgezellenfeest Breda

feest op maat

Ben je jarig, organiseer je een borrel, of vertrek je naar het buitenland? Dan is het tijd voor een feestje. Wil je een groot feest geven maar niet met de rommel opgescheept zitten? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij gaan dan namelijk samen met jou een onvergetelijk avond organiseren.

Niks is te gek voor ons en in principe is alles mogelijk. Bel ons even of kom anders even langs. Dan bespreken we je grootse plannen onder het genot van een kopje koffie of een biertje!

Gezellig dineren?

Heb jij zin om met een groep vrienden te komen eten? Dit kan bij Studio Dependance! Wij hebben namelijk ook groepsarrangementen met bijpassende groepsmenu’s. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit menu Dependance of menu Deluxe.

Benieuwd naar wat de menu’s inhouden? Bekijk ze dan op onze groepsarrangementen pagina.

Feest op maat