‘Taste Together - Online Live Tasting’

Zaterdag 13 maart van 20:00 tot 22:30 uur

Bierliefhebbers opgelet! Op zaterdag 13 maart doen we met Studio Dependance mee met dé landelijke Taste Together – Online Live Tasting, een landelijk opgezette online proeverij boordevol spel, plezier en natuurlijk bier! Via een speciaal geselecteerd aantal kroegen kun je een bierpakket bestellen waarvoor zes (internationale) top brouwerijen een speciaal bier zullen brouwen, wat in Nederland nog nooit is uitgebracht. Dat zullen het Bredase Frontaal, het Nederlandse De Moersleutel, het Estse Pühaste, het Russische Bakunin, het Noorse Amundsen Bryggeri en het Spaanse Basqueland Brewing zijn. 

Deze pakketten kun je tot en met 4 maart bij ons bestellen via onderstaand formulier. De kosten voor een pakket inclusief livestream zijn landelijk slechts 39,75 en de opbrengst gaat totaal naar jouw favo deelnemende biercafe!

De Taste Together – Online Live Tasting vindt plaats op zaterdag 13 maart van 20:00 tot 22:30 uur, en samen met het bierpakket ontvang je een unieke link om mee te doen met de Online Tasting. Tijdens de proeverij komen de deelnemende brouwerijen langs om over hun bieren te vertellen, kun je meedoen aan een uitdagende bierquiz, is er live muziek, en zijn er ook virtuele brouwerijbezoeken. Absoluut teveel om op te noemen, en bovendien zijn er hele dikke prijzen te verdelen. Wil je dus echt niet missen, als bierliefhebber!

De inschrijvingen zijn inmiddels helaas gesloten