Speciaalbieravond xxl

Al enige tijd organiseert Studio Dependance de Speciaalbieravond XXL. Elke eerste maandag van de maand breidt Studio Dependance het vaste speciaalbier assortiment uit tot ± 150 verschillende bieren. Daarnaast is er op deze avond ook altijd een introductie van de brouwerij van de maand. De bieren van deze brouwerij zijn vervolgens de gehele maand te verkrijgen bij Studio Dependance als aanvulling op de vaste (speciaal)bierkaart. Op de avond zelf, kan er een stempelkaart gekocht worden van €12,50 waarmee je de gehele avond geniet van vier verschillende speciaalbieren naar keuze.

Bierproeverij

Tijdens de Speciaalbieravond XXL organiseren wij ook een bierproeverij voor de liefhebbers. Hierbij kun je met een select gezelschap kennis maken met de bieren van onze nieuwe brouwerij van de maand, inclusief lekkere hapjes en uiteraard ook extra uitleg over de bieren en de brouwerijen. Deze proeverij start tegelijkertijd met de Speciaalbieravond XXL om 19.00 u. En kost inclusief hapjes en proefglazen €17,50 per persoon. Aanmelden hiervoor is wel belangrijk, want de proeverij is snel uitverkocht. Het inschrijven kan via onze Facebook-pagina.

Uitbreiding

Wegens het succes van de Speciaalbieravond XXL, is het inmiddels uitgebreid naar een extra locatie op de avond, namelijk ons zusje Proost in Breda. Bij hun kun je elke eerste maandag van de maand dus ook genieten van heerlijke speciaalbieren en de brouwerij van de maand.