Speciaalbieravond XXL

Elke eerste maandag van de maand kun je vanaf 19.00 u. de gehele avond genieten van verschillende speciaal bieren, met elke maand een nieuwe brouwerij in de spotlight. Tijdens de Speciaalbieravond wordt het huidige assortiment aan speciaalbieren uitgebreid tot ±200 speciaalbieren.

Bierproeverij

Tijdens de Speciaalbieravond XXL organiseren wij ook een bierproeverij voor de liefhebbers. Hierbij kun je met een select gezelschap kennis maken met de bieren van onze nieuwe brouwerij van de maand, inclusief lekkere hapjes en uiteraard ook extra uitleg over de bieren en de brouwerijen. Deze proeverij start tegelijkertijd met de Speciaalbieravond XXL om 19.00 u. En kost inclusief hapjes en proefglazen €17,50 per persoon. Aanmelden hiervoor is wel belangrijk, want de proeverij is snel uitverkocht. Het inschrijven kan via onze Facebook-pagina.

Uitbreiding

Wegens het succes van de Speciaalbieravond XXL, is het inmiddels uitgebreid naar een extra locatie op de avond, namelijk ons zusje Proost in Breda. Bij hun kun je elke eerste maandag van de maand dus ook genieten van heerlijke speciaalbieren en de brouwerij van de maand.