Menu

Heb jij zin om gezellig te dineren met vrienden of familie? Bij Studio Dependance hebben wij doordeweeks elke dag een ander menu, zodat je voordelig en lekker kunt genieten van een lunch of diner. Onze dagmenu’s zijn namelijk allemaal €12,50. Uiteraard zijn deze gerechten op de andere dagen in de week ook verkrijgbaar en hebben wij ook nog andere gerechten op de kaart staan!

Dag specials

Onze dagmenu’s bestaan uit een voorgerecht; heerlijk stokbrood met kruidenboter, een hoofdgerecht en koffie, thee of cappuccino na. Op doordeweekse dagen te bestellen voor maar €12,50. Van welk dagmenu kom jij genieten? 

MAANDAG: Geniet op jouw maandag van een heerlijke frisse Salade met roombrie. Geserveerd met brood en roomboter. 
DINSDAG: Op de dinsdag pakken wij uit met een heerlijke Schnitzel, uiteraard met heerlijke peper- of champignonsaus en salade, friet en mayonaise.
WOENSDAG: Op de woensdagavond geniet je van heerlijke Spareribs, geserveerd met chili- of knoflooksaus en met salade, friet en mayonaise.
DONDERDAG: Ook wij hebben een lekkere burger in de aanbieding, namelijk de Dependance burger op donderdag geserveerd met salade, friet en mayonaise.
VRIJDAG: Uit een gevarieerd menu, kan de Kipsaté natuurlijk niet ontbreken! Uiteraard ook geserveerd met salade, friet en mayonaise.

NIEUW 

Ben jij een student?
Dan heb jij geluk! Op de dinsdag kun jij namelijk een heerlijke Klassieke burger met friet, mayonaise en een lekker Jupiler biertje bestellen voor maar €10,- bij vertoon van jouw studentenpas.