Dag specials

Naast de verschillende lekkere lunch- en diner gerechten hebben wij ook “dag specials” voor jullie op de kaart staan. Elke doordeweekse dag een ander gerecht voor maar €12,50, zodat je voordelig en lekker kunt genieten van uit eten gaan!

Onze dag specials zijn met stokbrood en kruidenboter vooraf en een lekkere thee, koffie of cappuccino achteraf.

Wat eten we vandaag?

De dag specials wisselen per dag, dus daarom vertellen wij je graag wat je welke dag bij ons kunt krijgen als “special”.

Maandag: Op de maandagen doen we het extra gezond! Dan kun je namelijk genieten van een heerlijke Salade met Roombrie. Een frisse groene salade met lauwwarme roombrie, honing en sesam, tomaat, komkommer, rode ui, stukjes walnoot, krokant gebakken bacon en balsamicodressing.

Dinsdag: Een heerlijke Schnitzel kan niet ontbreken op ons dagmenu, en daarom op de dinsdag: een heerlijke Schnitzel, uiteraard met heerlijke peper- of champignonsaus en salade, friet en mayonaise.

wat eten we de rest vd week?

Woensdag: Aangezien wij stiekem wel dol zijn op spareribs, kun je elke woensdag ook genieten van heerlijke spareribs als dag special.

Donderdag: Een heerlijke burger kan natuurlijk niet ontbreken bij onze dag specials. En daarom op de donderdagavond, een heerlijke Dependance Burger in de aanbieding! Een lekkere burger op een licht getoast Frans briochebroodje met sla, Parmezaanse kaas, gebakken uitjes en krokant gebakken bacon, geserveerd met onze bekende burgersaus. 

Vrijdag: Uit al deze heerlijke gerechten kan de Kipsaté natuurlijk niet ontbreken. Daarom bieden wij op de vrijdag een heerlijke kipsaté aan als dag special. Uiteraard ook geserveerd met een frisse salade, friet en mayonaise.