Corona update

Beste gasten, de afgelopen dagen zijn er weer veel ontwikkelingen in de Corona-crisis. Met heel veel plezier heten we jullie altijd van harte welkom bij Studio Dependance, maar de gezondheid en veiligheid van onze gasten en ons team is nu belangrijker.

Ondanks alle extra voorzorgsmaatregelen die we al eerder hebben getroffen, heeft de overheid zojuist besloten dat we onze deuren helemaal moeten sluiten tot 6 april. Dit om te voorkomen dat onze gasten en ons team (en daarmee ook de vrienden en families) bloot worden gesteld aan de risico’s van het Corona-virus.

We hopen dat we op deze manier bij kunnen dragen aan een zo snel mogelijke oplossing van deze crisis.

We wensen iedereen heel veel sterkte de komende tijd. Onze gasten, collega’s, kanjers in de zorg, mensen die op welke manier dan ook keihard de gevolgen ervaren van wat er om ons heen gebeurt: zorg goed voor jezelf, maar ook voor anderen. Samen komen we hier uit!

Wij doen ons deel en hopen natuurlijk dat we snel weer de deuren voor jullie kunnen openen! Over eventuele ontwikkelingen zullen we jullie via deze weg op de hoogte houden.

Team Studio Dependance